promo
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 
   
Pastile sau Creme
 

     Nu va lasati pacaliti de promisiunile care suna cam asa “un farmacist faimos in toata lumea a descoperit o pastila pe baza de plante care mareste penisul cu 8 cm”. “Un antrenament bun este tot ceea ce aveti nevoie pentru marirea penisului in lungime” citat din revista Men’s Health din 08/02. Phallosan a fost singurul produs din acest test alaturi de alte produse care a primit comentariul unui urolog:”Phallosan, cel mai eficient dispozitiv de marire a penisului pe care il cunosc. Va puteti astepta la marire a dimensiunilor in numai trei luni”, a relatat medical urolog Dr. Löchner-Ernst in Men’s Health in august 2002.

     Marirea penisului cu ajutorul pastilelor sau cremelor este in prezent dincolo de limitele posibile. S-ar putea sa fie posibila undeva in viitor, cand terapia genetica va fi suficient de avansata sa stimuleze hormonii de crestere prin substante mesager asupra receptorilor de marire a penisului.

 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului   Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului