promo
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
 

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

 

 

          Terapia non-invaziva pentru penisul curb- studiu de caz
 
    Chirurgia singulara este de obicei un remediu insuficient pentru penisul curb. Intr-un caz recent, doctorii Peter Jehle si Holger Dietrich din Wittenberg au aratat ca si chirurgia non-invaziva poate fi de succes.

 

         Studiu de caz:

    Din 1999 un pacient de 61 de ani primea tratament urologic pentru penis curb fara succes. Pacientul frecventa cu regularitate clinica medicala cu scopul de a monitoriza un caz de colita ulcerativa. Din punct de vedere medical, colita ulcerativa era in remisie si rinichiul functiona normal. Din cauza ca pacientul nu era de accord cu o operatie pentru penisul curb, i-a fost sugerat sa urmeze o terapie non-invaziva. Aceasta a dus la rezultate remarcabile dupa numai cateva luni.

 

          Terapie

    
Pacientului i-a fost prezentat un manson in forma de clopot (Phallosan). Principiul mansonului (Fig1) se bazeaza pe o tractiune constanta dar gentila asupra penisului. Intr-o pozitie laterala, diferite grade de tensiune pot fi exercitate asupra penisului intr-o singura directie (Fig. 2)
Pacientul a fost instruit sa poarte mansonul in forma de clopot- initial pentru doua-trei ore pe zi- si sa seteze tensiunea intr-o directie opusa curbarii penisului. Inainte de inceperea tratamentului, curbarea era precum cea din Fig 3a. Dupa numai trei luni de tratament s-a observat un grad de indreptare a penisului (Fig 3b). Pacientul putea sa intretina relatii sexuale pentru prima data dupa multe luni. Dupa inca alte sase luni, curbarea a fost redusa substantial (Fig 3c).
      Pacientul era incantat de rezultate si de vreme ce functia sexuala a revenit la normal, nu mai lua in calcul posibilitatea indreptarii penisului prin interventie chirurgicala. Nu a aparut nici un efect secundar de pe urma folosirii mansonului. Desi pacientul mai poarta ocazional mansonul, succesul tratamentului a durat pana in ziua de azi- doi ani de la inceperea lui.

 

           Comentarii:

         Tratamentul cu ajutorul acestui manson reprezinta un tratament nou si complet non-invaziv al penisului curb. Exercitarea tensiunii asupra penisului pentru cateva ore pe zi in directia opusa curburii il indreapta, normalizand astfel functia sexuala. Alte studii cu un numar mai mare de cazuri vor fi necesare pentru a determina daca mansonul cu tractiune este de succes in remedierea altor cazuri de disfunctii erectile. Raportarile de la diabetici cu disfunctii erectile si pacienti paralizati sunt foarte incurajatoare.

 
          Terapia la zi fara rezultate garantate


   
Aproape 2000 de cazuri de penis curb au fost descrise in literature internationala. Cu sau fara terapie, se  poate ajunge la o stare de mentinere pe loc, de deteriorare sau de remisie. Intr-un studiu clinic care implica 130 de pacienti,  au fost tratati cu unde ultrasonice (21 pacienti), injectii cu varapamil (73 de pacienti) sau unde ultrasonice combinate cu injectii cu varapamil (36 de pacienti)

Plagile au fost reduse cu unde ultrasonice la 11 din cei 21 de pacienti. Desi autorii recomanda tratamentul cu ultrasunete sau verapamil, rezultatele nu au fost convingatoare.
     Alt studiu a aratat ca injectiile cu betametazona sau placebo reduc volumul plagii la 40% din pacientii examinati.  In acest studiu a fost posibil sa se identifice efectul mecanic al volumului injectiei ca mecanism efectiv.
     Tratamentul chirurgical al penisului curb cu sau fara excizia plagii si protezarea penisului – nu duce la obtinerea de rezultate la toti pacientii. Datorita recuperarii multifactoriale probabile, nu exista un concept terapeutic general.
 
Autorul este cunoscut la HGB AG si rezultatele vor fi comunicate dupa cercetari concrete.

Literatura disponibila la biroul editorial

 
Phallosan Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung Phallosan - Modul de aplicare
Figura 1 - Echipamentul   Figura 2 - Utilizarea
 
Stadiu initial Indreptarea penisului dupa 3 luni Indreptarea penisului dupa 6 luni

Figura 3 - Progresul

Starea initiala (A) si indrepatrea penisului dupa trei (B) si noua luni (C) de tratament. Mansoanele de alungire au fost purtate in medie trei ore pe zi cu tensiune pe partea dreapta.

 

          Informatii despre manson

     Vizitati siteul nostru si veti gasi toate relatarile curente legate de potrivire si purtarea mansoanelor de alungire cat si sfaturi importante legate de folosirea igienica.

 
Francois Gigot

          Originile Bolii Peyronie (penis curb) necunoscute
 
    
     In anul 1743 chirurgul francez Francois Gicot de la Peyronie a descris o hialinizare a tesutului conjunctiv elastic al tunicii albuginea a penisului care poate duce la formarea unei plagi cu distorsionari succesive ale penisului in directia plagii. Desi au trecut mai bine de 260 de ani de la prima descriere, cauza incurbarii penisului nu a putut fi explicata pe deplin. Teste histopatologice arata ca un rol important este jucat de degradarea metabolismului colagenului. Sinteza crescuta de colagen Tipul III este responsabila de formarea plagii. In testele clinice, o banda aspra este de obicei detectata pe partea dorsala a tunicii albuginea de-a lungul penisului, mai rar la radacina sau in regiunea sulcusului coronar. In cazuri avansate, plaga “osoasa” poate fi identificata cu ajutorul sonografului sau razelor X. Din punct de vedere histomorfopatologic, hialinizarea se aseamana cu o inflamare a vaselor de sange. Frecvent, penisul curb este combinat cu o contractie Dupuytren in regiunea tendoanelor ventrale ale mainii sau cu o boala de natura reumatica

 

          Tratamentul combinat pentru hiperplazia benigna de prostata este cel mai bun

     Un studiu recent asupra hiperplaziei benigne a aratat ca alfa-blocantele inbunatatesc simptomele atroce ale hiperplaziei benigne de prostata, inhibitorii de 5-alfa reductaza controleaza progresia.

    

     In cadrul studiului Terapiilor Medicale ale Simptomelor Prostatei mai mult de 3000 de pacienti au primit inhibitor de 5-alfa reductaza, Finasterid, alaturi de alfa-blocantul Doxazosin, o monoterapie cu una din substante (plus placebo) sau doar placebo. Participantii au fost monitorizati pentru aproximativ 4-5 ani. Rezultatele confirma ceva ce era deja stiut dela PLESS (Studiul Eficientei pe termen lung Proscar si al Sigurantei): retentia urinara acuta este mai rara cu Finasterid, si nu prea este nevoie de interventie chirurgicala, volumul prostatei se reduce si progresia este oprita. Efectele sunt mai pronuntate cu cat este mai mare prostata si cu cat este mai mare valoarea PSA la inceputul tratamentului. Doua studii mai vechi, unul in USA cu Terazosin si unul in Europa cu Doxazosin, fiecare cu Finasterid, au confirmat superioritatea alfa-blocantelor in comparative cu placebo. Combinarea nu a produs nici un beneficiu timp de un an de zile.   
     O masura pentru succesul in acest caz a fost doar imbunatatirea in simptomatologie si rata diurezei. In contrast, scopul studiului Terapiilor Medicale ale Simptomelor Prostatei a fost sa determine daca progresul bolii poate fi oprit. Desi combinarea nu a fost capabila sa obtina acest lucru in primul an, pe termen lung a fost semnificativ mai buna decat monoterapiile.

     Sursa: Simpozionul ”Modificarea viitorului managementului medical in cazul bolilor de prostate”, MSD Sharp&Dohme, Roma, Aprilie 2003.
 
          Clorura de trospium stabilizeaza vezica

     Intr-un studiu al lui Wiedemann si colaboratorii la sfarsitul celei de-a 14 zi de tratament cu clorura de trospium (Spasmolyt?), 91,3% dintre pacienti au afirmat ca simptomele lor au fost usurate considerabil. La inceputul tratamentului, episoadele de incontinenta ajungeau la 4,5 pe zi si in cursul testelor ele au scazut la 1,6 pe zi. In a treia zi de terapie s-a constatat o reducere a polikiuriei si a nicturiei pana la 69% si respectiv 57% din pacienti. O metaanaliza realizata de Fr?hlich si colaboratorii a aratat ca uscarea gurii joaca un rol minor de la 14% la 8,4% in cazul placebo. Clorura de trospium este singurul parasimpatolitc care nu este absorbit de fluide, astfel incat efectele secundare ale ZNS apar mai rar decat in cazul folosirii placebo.

Sursa : Societatea Internationala de Continenta, 2002, D?sseldorf

 
   
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
                  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2020. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR