promo
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Penis extension without surgery FAQ Penis extension without surgery Presa Penis extension without surgery Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Penis extension without surgery Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Penis extension without surgery
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

 

Phallosan - Marirea penisului fara interventie chirurgicala

Phallosan - Marirea penisului fara interventie chirurgicala

 

Informatii pentru medici
 


    

Metoda Phallosan dezvoltata de noi a fost patentata. Succesul sau este bazat pe o alungire simpla, fara durere (atraumatica), nechirurgicala a penisului si a corpurilor spongioase dinauntrul lui. Cu cat aplicarea este mai lunga, va duce la o crestere de durata in lungime si in grosime. Procedura este bazata pe principiul ca formarea de celule si tesut are loc in parti ale corpului supuse la alungire mecanica, asa cum este cunoscut in domeniul medical si de la surse etnologice, cum ar fi lungirea lobilor urechii, buzelor sau a penisului de catre grupurile etnice din Africa si India.


     Alungirea este o procedura care a fost folosita de ceva vreme in medicina moderna. O metoda care este cunoscuta de cercurile ortopedice de mai bine de 20 e ani este extensia extremitatilor corpului. Dupa sectionarea chirurgicala a osului, membrul- de exemplu, piciorul este supus unei alungiri sistematice controlate. Procedura foloseste un sistem de filete prin care piciorul este marit milimetru cu milimetru. Nu numai ca stimuleaza crearea de celule osoase noi, dar si genereaza tesut muscular si conjunctiv fara a distruge nervii si vasele de sange. Prin acesta procedura lungimea poate fi crescuta cu cativa centimetri. In chirurgia plastica, bucatile de piele pentru transplantare sunt formate prin alungire artificiala sau prin expandari subcutanate si sunt folosite temporar dupa o mastectomie pentru a crea o cavitate pentru implantul de san.

 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Penis extension without surgery
      Penis extension without surgery

Copyright © 2007 - 2020. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR