promo
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

          Folosind Phallosan

Phallosan - Marirea penisului fara chirurgieeste confortabil. Veti fi surprinsi cat de repede si cat de simplu este atasat Phallosan. Phallosan este o metoda gentila de marire a penisului. Simplu si discret!

 
Utilizare Phallosan (Quicktime-File)Handhabung von Phallosan (Flash-File)Handhabung von Phallosan (Avi-File) Download Quicktime

Download Flash
   
Download PC  
   

Phallosan - Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

a fost realizat pentru marirea nechirurgicala a penisului. Procesul este de asemenea recomandat pentru tratamentul disfunctiei erectile subiective, penisului curb si penisului retractat.

    Succesul Phallosan se bazeaza pe extensia simpla, nechirurgicala, nedureroasa (atraumatica) a penisului si corpilor cavernosi dinauntrul sau utilizarea sa regulata duce la o marire permanenta atat in lungime cat si in grosime.

   Procedura exploateaza fenomenul de regenerare celulara si tisulara ca raspuns la alungirea mecanica practicata in medicina sau cunoscuta din surse etnologice, spre exemplu in cazul maririi urechilor, buzelor, sau a penisului in grupurile entice din Africa sau India.

     Extensia piciorului este o procedura care este cunoscuta in cercurile ortopedice de mai bine de 20 de ani. Procedura foloseste un sistem de filete prin care piciorul este marit milimetru cu milimetru. Nu numai ca stimuleaza crearea de celule osoase noi, dar si genereaza tesut muscular si conjunctiv fara a distruge nervii si vasele de sange. Prin aceasta procedura lungimea poate fi crescuta cu cativa centimetri.

   
Phallosan - Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

poate fi folosit pentru mai multe indicatii diferite:

Retragerea penisului
Penis mic (penis hiplopazic)
Penis curb (penis deviat)
Deficienta subiectiva a penisului
Disfunctie erectila neglijabila
Tratament dupa interventie la nivelul prostatei
Calusuri la nivelul penisului
 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
                    Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2020. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR