promo
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

 

Principiul de functionare pentru marirea penisului cu Phallosan

Principiul de functionare

Phallosan - Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisuluifunctioneaza pe baza unui principiu care in lumea moderna reprezinta o inovatie, desi a fost folosit de catre popoarele primitive inca din cele mai vechi timpuri. Alungirea succesiva stimuleaza formarea de celule noi in penis, cauzand cresterea acestuia in lungime si grosime.

     Motiv:Corpul uman dispune de un mecanism – folosit pentru vindecarea ranilor - care genereaza noi celule in tesuturi in cazul unei stimulari constante. Mecanismul a fost recunoscut prima data de popoarele primitive si aplicat in scopuri de cult, la urechi, buze si pentru alungirea penisului.


    Medicina moderna foloseste aceasta metoda de alungire a pielii pentru a crea, de exemplu, straturi de piele pentru a le transplanta sau pentru a forma o cavitate in care sa se integreze un implant de san cu ajutorul asa-zisei expandari dupa indepartarea sanului.


Phallosan - Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisuluicombina tehnicile vechi si eficiente cu tehnologia moderna. Vacuumul creat prin tensiune duce la o crestere a penisului atat in lungime cat si in grosime – totul fara interventie chirurgicala. Procedura nu produce durere si este in totalitate sigura din punct de vedere medical. Mai mult, testele clinice au dovedit ca marirea penisului este benefica si pentru alte indicatii variate.

Principiul de functionare pentru marirea penisului cu Phallosan
 

? inapoi

comanda acum

continua turul ?

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
                   alargamiento y agrandamiento del pene

Copyright © 2007 - 2020. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR