promo im
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Penis extension without surgery FAQ Penis extension without surgery Presa Penis extension without surgery Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Penis extension without surgery Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Penis extension without surgery
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

 

Mansoane Phallosan din a treia Generatie!

Iata ce primiti acum la fiecare Comanda de Phallosan!
Mansoanele Phallosan de generatia trei – ultima generatie- pentru crearea vacuumului in interiorul mansonului, sunt realizate din silicon medical si sunt acum mai confortabile la purtat si rezista mai mult.
Aplicarea mansoanelor nu a fost niciodata mai usoara si a fost eliminata nevoia unui strap de suport aditional.


De asemenea, nu mai este nevoie sa comandati ulterior mansoane intermediare (S/M-M/L).
Noile mansoane Phallosan realizate din silicon medical nu numai ca sunt mai confortabile si rezista mai mult, dar se potrivesc perfect cu diferite marimi ale penisului si ale capului penisului.


Cu ajutorul acestor imbunatatiri revolutionare nu veti mai avea nevoie de mansoane de marimi intermediare in viitor, si nu va mai fi nevoie sa schimbati mansoanele care nu vi se potrivesc, trimitandu-le pe cele nefolositoare inapoi la noi. Mai mult, acel scai care se fixa la baza penisului nu mai este necesar.

Totul pentru a face aplicarea mai naturala si mai usoara!


NOU: Imbinare mai puternica pentru mai multa eficientaNOU: Acum puteti realiza singuri mansonul care vi se potriveste cel mai bine!


Pentru prima data, clientii Phallosan pot sa realizeze mansonul care li se potriveste perfect de unii singuri. De exemplu, daca clopotul M (partea in care introduceti capul penisului) vi se potriveste perfect, dar mansonul M va este un pic larg, inlocuiti-l cu mansonul S de la clopotul S din colet. Daca vi se potriveste clopotul L, dar  mansonul este prea larg, puteti sa-l inlocuiti cu mansonul M. Este chiar atat de usor!


Inlocuirea mansoanelor este foarte usoara si dureaza doar cateva secunde. Plasati mansonul pe clopot, fixandu-l in spatiul potrivit. Va recomandam sa nu aruncati mansoanele care va sunt mari in acest moment- veti putea sa le folositi in  doar cateva saptamani...


Pastrarea durabila a mansoanelor
Va rugam sa luati aminte ca mansoanele isi vor pierde protectia externa dupa cateva zile. Folositi pudra de talc pe suprafata externa a mansonului pentru a le mentine mai flexibile pentru mai multa vreme.

 

 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Penis extension without surgery
      Penis extension without surgery