promo
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

Induratio penis plastica (IPP)

Penis curb - Induratio penis plastica (IPP)


     Citat: L. Wei?bach, E.A. Boedefeld, T. Widmann, Foreword to Report of the IPP Symposium 1984, Urological University Clinic Bonn-Venusberg, M. Brimberg, Druck- and Verlagsgesellschaft mbH, Aachen, (1985).

     “Au trecut aproape 250 de ani de la prima descriere a penisului curb si inca sunt speculatii asupra etiologiei. Un tratament cauzal al acestei boli nu poate fi prescris. Pana la dezvoltarea unei clasificari a simptomelor, evaluarea succesului tratamentului a fost in mare parte subiectiva”. 1;.

     Acest lucru a fost valabil si pentru anul 2003. Astazi nu exista o explicatie stiintifica pentru calusurile in forma de spirala din tunica albuginea. La unii pacienti, se formeaza o plaga cu devierea penisului care va face erectia sau penetrarea dureroasa sau chiar s-o impiedice.


    

Incercarile de terapie conservative, cu medicatie, cu raze X blande, unde de soc electromecanice sau penetrarea de agenti iontoforetici (administrarea de medicament      printr-un camp electric) nu au facut – per total- decat sa aiba un efect simptomatic sau trecator.


     In ultima instanta, aceste plagi pot fi corectate chirurgical prin excizie iar defectele rezultate sunt ascunse cu material aloplastic sau alogenic, sau cu tesut propriu. Se poate presupune ca acesta va ramane singurul tratament posibil pentru cazurile severe in viitorul apropriat.      Intr-un mare numar de cazuri, excizia depinzand de marimea plagii indepartate cauzeaza o restrictie sau o pierdere completa a erectiei, care deseori poate fi compensate doar de implantarea de o proteza peniana.
     Un specialist ne-a povestit recent cazul impresionant al unui pacient cu penis curb care a refuzat sa suporte operatia. Unghiul de deviatie laterala a penisului era aproape de 90 °. Curbarea a facut ca actul sexual sa fie imposibil.


     Specialistul a decis sa incerce tratamentul cu Phallosan. Dupa 3 luni de la inceputul tratamentului care a presupus tractionarea penisului in directia opusa, o scadere semnificativa in deviatie a fost observata (unghiul de deviatie era de 60°). Dupa 6 luni deviatia a fost redusa la 30°, asa incat pacientul a fost din nou capabil sa intretina relatii sexuale fara durere. Cazul a fost documentat cu fotografii, tratamentul este in derulare. Specialistul are de gand sa publice un studiu de caz cu terapia intr-un jurnal medical.    
     Suntem foarte constienti ca aceste plagi nu vor putea fi indepartate prin folosirea Phallosan. Pacientul care a folosit Phallosan, a ajutat la dovedirea faptului ca penisul supus unei tractiuni constante in directia opusa curbarii, duce la reducerea considerabila  a acesteia in cateva luni, sau macar  la inhibarea procesului. Dupa cum se stie, rezultate pe termen lung nu sunt inca disponibile. Nu avem posibilitatea de a confirma daca si cand anume in timp poate fi considerata o remisie permanenta.


     Este posibil ca in cadrul acestui sindrom cronic sa fie nevoie de un tratament pe intervale scurte- ca o terapie de mentinere – sa-i spunem.  Totusi, succesul acestui tratament ne incurajeaza sa recomandam tratamentul cu Phallosan in cazuri individuale, in special inainte ca pacientii sa recurga la masuri chirurgicale de marire a penisului. Este de asemenea o alegere prudenta deoarece nu exclude alte variante de tratament.

    Cititi si:
     Evidente clinice ale maririi penisului in cadrul
succesului tratamentului penisului curb (IPP).

 
 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului   Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2018. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR