promo
Telefon: 0744 569 069 Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 

Tratament penis curb- Indreptarea penisului cu Phallosan

O noua forma noninvaziva de tratament Phallosan pentru penis curb

 

Penis curb- boala Peyronie

 
                   Introducere in problema curbarii penisului
 
           Ca o boala a penisului, curbarea  penisului este dificil de tratat. Odata cu cresterea severitatii curburii penisului, actul sexual  devine dureros sau chiar nu mai are loc. Patogenia exacta a penisului curb nu a fost pe deplin explicata. Teste histopatologice arata ca un rol important pentru curbarea penisului este jucat de degradarea metabolismului colagenului.


     Sinteza crescuta de colagen Tipul III a fost determinata (ar putea fi responsabila de formarea plagii in cadrul penisului curb). Tratamentul chirurgical al penisului curb nu ofera rezultatele dorite de pacientii ce sufera de penis curb. Ca o alternativa a indreptarii penisului, au fost dezvoltate de-a lungul ultimilor ani cateva forme de terapie nechirurgicale de indreptare a curburii penisului. Intr-un studiu clinic care implica 130 de pacienti suferinzi de penis curbat, au fost tratati cu unde ultrasonice (21 pacienti), injectii cu varapamil (73 de pacienti) sau unde ultrasonice combinate cu injectii cu varapamil (36 de pacienti). Plagile au fost reduse cu unde ultrasonice la 11 din cei 21 de pacienti. Desi autorii recomanda tratamentul pentru indreptarea penisului cu ultrasunete sau verapamil, rezultatele nu au fost convingatoare.

    
Alt studiu a aratat ca injectiile cu betametazona sau placebo reduc volumul plagii la 40% din pacientii examinati. In acest studiu a fost posibil sa se identifice efectul mecanic al volumului injectiei ca mecanism efectiv. Acest studiu ne-a incurajat sa investigam o procedura complet noninavaziva pentru tratamentul penisului curb asa cum este descris in urmatorul caz.
 

          Studiu de caz privind folosirea tehnicilor de indreptare a curburii penisului:

   

Din 1999 un pacient de 61 de ani primea tratament urologic pentru penis curb fara succes. Pacientul frecventa cu regularitate clinica medicala cu scopul de a monitoriza un caz de colita ulcerativa. Din punct de vedere medical, colita ulcerativa era in remisie si rinichiul functiona normal. Din cauza ca pacientul nu era de acord cu o operatie pentru penisul curb, i-a fost sugerat sa urmeze o terapie non-invaziva pentru indreptarea penisului. Aceasta a dus la rezultate remarcabile dupa numai cateva luni. Pacientul a fost incantat sa vada rezultatele tratamentului sau de succes publicate si ne-a dat acordul sau scris sa publicam aceasta metoda de indreptare a penisului.


     Pacientului i-a fost prezentat un manson in forma de clopot pentru tratamentul curburii penisului (Phallosan). Principiul mansonului (Fig1) se bazeaza pe o tractiune constanta dar gentila asupra penisului, ca si tehnica de indreptare a curburii penisului. Intr-o pozitie laterala, diferite grade de tensiune pot fi exercitate asupra penisului intr-o singura directie (Fig. 2). Pentru o descriere mai detaliata a acestui produs nou, cititi instructiunile de folosire ale producatorului Phallosan. Aceasta pagina va ofera toate aspectele cunoscute despre potrivirea si folosirea mansonului pentru indreptarea penisului si ofera si informatii importante pentru o aplicare igienica.


     Pacientul a fost instruit sa poarte mansonul in forma de clopot- initial pentru patru-cinci ore pe zi- si sa seteze tensiunea intr-o directie opusa curbarii penisului. Inainte de inceperea tratamentului, curbarea penisului era precum cea din Fig 3a. Actul sexual nu mai era posibil de cateva luni deoarece penisul era incurbat. Dupa numai 14 saptamani de tratament in care Phallosan a fost purtat in medie 4,5 ore pe zi (2,5-7,0) s-a observat un grad de indreptare a penisului (Fig 3b). Pacientul putea sa intretina relatii sexuale pentru prima data dupa multe luni. Dupa inca alte sase luni, curbarea penisului a fost redusa substantial (Fig 3c).

 

    
Pacientul era incantat de rezultate si de vreme ce functia sexuala a revenit la normal, nu mai lua in calcul posibilitatea indreptarii penisului prin interventie chirurgicala. Nu a aparut nici un efect secundar de pe urma folosirii mansonului. O inrosire a capului penisului avea loc destul de rar, dar a disparut cand terapia a fost intrerupta pentru o zi. Desi pacientul mai poarta ocazional mansonul pentru a mentine penisul drept, succesul tratamentului a durat pana in ziua de azi- doi ani de la inceperea lui.
 

                     Sumar si privire de ansamblu asupra penisului curb

   Mansonul folosit de dispozitivul Phallosan reprezinta un tratament nou si complet non-invaziv al penisului curb. O indreptare si o normalizare a functiei sexuale poate fi obtinuta prin exercitarea tensiunii asupra penisului pentru cateva ore pe zi in directia opusa curburii. Alte studii cu un numar mai mare de cazuri vor fi necesare pentru a determina daca mansonul cu tractiune este de succes in remedierea altor cazuri de disfunctii erectile. Raportarile de la diabetici cu disfunctii erectile si pacienti paralizati sunt foarte incurajatoare.

 

           Literatura:

1. Bichler KH, Lahme S, Mattauch W, Petri E: Collagen metabolism in induratio penis plastica (IPP). Urologist A. 1998; 37: 306-11
2. Mirone V, Imbimbo C, Palmieri A, Fuso F: Our experience on the association of a new physical and medical therapy in patients suffering from induratio penis plastica. Eur Urol. 1999; 36: 327-30
3. Cipollone G, Nicolai M, Mastroprimiano G, Iantoro R, Longeri D, Tenaglia R: Betamethasone versus placebo in Peyronie's disease. Arch Ital Urol Androl. 1998; 70:165-8

           Autorul :

Autorul este cunoscut la HGB AG si rezultatele vor fi comunicate dupa cercetari concrete.

 
Phallosan Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung
Figura 1:
Curea impreuna cu mansoanele de alungire (Phallosan) cu diferite marimi.
  Figura 2:
Fixarea mansonului de alungire. Un vacuum este distribuit de manson pe tot penisul.
 

Indreptarea penisului la un pacient cu penis curb.
Mansonul de lungire a fost purtat aproximativ 3 ore pe zi inspre dreapta (vezi Fig. 2)
     
Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung Erfolgreiche Behandlung einer Penisverkrümmung
Situatia clinica initiala
  Indreptarea penisului dupa 3 luni Indreptarea penisului dupa 9 luni  
 

Ce spune specialistul despre incurbarea penisului


               Am intalnit in ultima vreme o serie de pacienti care vin la cabinet suferind de o boala comuna multor barbati din vremurile noastre.  Din pacate aceasta problema le afecteaza viata personala si implicit cea sexuala. In popor, aceasta boala este cunoscuta ca boala penisului curb sau penis stramb. In literatura de specialitate exista o serie de exercitii de indreptare a penisului, dar care nu au efectul dorit si nici nu sunt definitive.


In calitate de specialist, impreuna cu colegii mei, am incercat sa gasesc mai multe metode definitive de indreptare a curburii penisului. Pentru aceasta, am efectuat un schimb de experienta cu medici specialisti din Elvetia, Austria, Germania si Luxemburg. Cel mai mult m-au impresionat solutile propuse de medicii nemti, care ne-au prezentat mai multe tehnici de indreptare a penisului curb, printre care cea mai eficienta s-a dovedit Phallosan sau cureaua de alungire a penisului prevazuta cu mansoane sub forma de clopot.
 Acestia ne-au convins ca indreptarea penisului nu mai este atat de greoaie si ca pacientii nostri isi pot raspunde singuri la intrebarea cum sa imi indrept penisul?


Medicii germani ne-au prezentat trei cazuri care prezentau diferite forme de curbura a penisului, la care au folosit dispozitivul Phallosan. Unul dintre pacienti prezenta un penis cu usoara curbura, iar ceilalti doi aveau un penis cu curbura mare. Acestor trei pacienti le-a fost aplicat un manson in forma de clopot, cu ajutorul caruia era exercitata o usoara tensiune, in directia inversa curburii penisului, timp de 4-5 ore pe zi.

  Pe durata observatiei (circa 10 saptamani), nivelul de curbura a penisului s-a micsorat, diferit de la caz la caz, dar observabil cu ochiul liber la fiecare in parte.


« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
      Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2018. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR