promo
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 
   

Compensarea diverselor efecte secundare dupa tratament hormonal in asociere cu cancerul de prostata

 

     In cadrul tratamentului anti-androgenic al cancerului de prostata, retragerea hormonilor din tratament intr-un stadiu avansat duce la o retractie a penisului. Acest lucru nu poate fi compensat pe termen lung prin administrarea de Sildenafil sau tratament cu injectii intracavernoase. Chiar dupa indepartarea radicala a prostatei, disfunctia erectila care apare frecvent in cadrul tratamentului duce si la o scurtarea membrului. Pentru a contraataca acest lucru, unii urologi au administrat postchirurgical Sildenafil sau injectii intracavernoase. Cea mai ieftina si cea mai eficienta metoda este Phallosan.

    Phallosan ajuta pacientii cu cancer de prostata sa adopte o pozitie de succes care nu este foarte scumpa dupa retractia postchirurgicala a penisului.

 

 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2018. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR