promo
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 
   
Penis curb (penis deviat)
 

     Penisul curb, chiar daca este congenital sau dobandit, poate fi din punct de vedere estetic neplacut sau sa duca la intreruperea actului sexual datorita durerii.

     Pana acum, deviatiile serioase de penis care necesitau tratament au fost intotdeauna corectate prin interventie chirurgicala. Tesutul in exces este indepartat de pe tunica albuginea sau corpul spongios mai lung este ajustat la dimensiunea corpului spongios mai scurt prin scurtare, si astfel penisul este micsorat. In concluzie, aceasta metoda duce la scurtarea membrului.

    Phallosan, in contrast, exercita o tractiune continua in directia opusa si reduce curbarea printr-un proces nedureros si neinvaziv, fara scurtarea penisului. Principiul activ al lui Phallosan se potriveste ideal cu tratamentul acestui sindrom. Este singura modalitate disponibila in lumea intreaga pentru tratamentul nechirurgical al penisului curb.
 

     Evidenta clinica a maririi penisului in cazul tratamentului penisului curb a fost deja dovedita.

 
 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2018. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR