promo
  Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului FAQ Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Presa Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Contact Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului
« inapoi

Afla si ce au zis alti barbati despre Phallosan

continua turul »

 
   

Deficienta subiectiva a penisului (penis hipoplazic)

 

     Indiferent de profesie, nivelul educational sau clasa sociala, exista barbati care considera, intr-un mod subiectiv, membrul lor ca fiind prea scurt sau prea mic, in stare erecta sau flasca. Numarul de cazuri neraportate face ca dimensiunea grupului sa fie greu de estimat, dar cu siguranta nu poate fi ignorata. Cu ocazii repetate, rusinea sau frica de batjocura a barbatilor de a consulta un terapeut – chiar dintr-o reclama dintr-un ziar- vine din cauza ca de obicei acestia recomanda sau/si realizeaza interventii chirurgicale. Din punct de vedere tehnic, aceasta operatie (sectionarea ligamentului suspensor si extensia pielii intr-un unghi penoventral printr-o sutura in Z) nu este dificila. Mai este si costul interventiei – uneori de la 5.000 pana la 8.000 de euro - este exagerat. Din punct de vedere estetic, rezultatele sunt de obicei indoielnice. Dupa operatie, penisul erect este indreptat in jos si cresterea in lungime este minima. Pentru a-i creste dimensiunea, grasimea subcutanata este de obicei injectata sub pielea penisului.

     Rezultatul unei operatii este uneori subiect de intalniri la tribunal si nu rar chirurgul este dat in judecata pentru daune. Protagonistii au inceput sa realizeze operatia ajutandu-se de asa numitele alungitoare de penis. Dupa parerea noastra, aceasta este singura solutie pentru a obtine un membru mai lung. Experienta noastra de cativa ani a aratat ca marirea permanenta poate fi obtinuta doar prin alungirea continua a penisului pentru cateva luni. Tehnica unica Phallosan duce la o crestere atat in stare erecta cat si stare flasca – fara interventie chirurgicala si la un pret redus. Suntem de acord, bineinteles, ca un barbat cu o deficienta a penisului ar trebui intai sa consulte un terapeut sexual experimentat.

     Daca, totusi, o trauma mentala devine manifesta chiar dupa tratament, sau daca pacientul cere ajutor, Phallosan poate fi considerat acum metoda de tratament pentru tulburarile sale psihosexuale. Cu o utilizare corecta este sigur din punct de vedere medical iar costul este rezonabil. Mai mult, nu il opreste pe pacient sa incerce alte optiuni terapeutice in viitor.

 
« inapoi

comanda acum

continua turul »

 
Phallosan - cea mai usoara metoda de marire a penisului

Copyright © 2007 - 2018. Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP |TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR